Novosti

Početci - 23.04.2013

Autor Tema: CNC Forum - Pravila foruma i privatnosti  (Posjeta: 18445 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Administrator

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Postova: 6
    • Profil
: Travanj 22, 2013, 12:23:18 prijepodne
CNC Forum Hrvatska.

Kako bismo na CNC Forumu održali red i diskusije na prihvatljivom nivou, molimo Vas da se pridržavate pravila.

Na Forumu je zabranjeno:

- kršenje zakona Republike Hrvatske (posebno Vam skrećemo pažnju na pozivanje na mržnju ili diskriminaciju, opravdavanje ili veličanje kaznenih dijela, kršenje autorskih prava, te pedofiliju, mučenje životinja i sl.)

- reklamiranje usluga i proizvoda bez dozvole administratora (molimo da se obratite marketingu ako želite reklamu)

- postanje nepotrebnih i nepoželjnih informacija, informacija nevezanih za temu, postanje na način neprimjeren forumu ili postanje na način koji smanjuje čitljivost foruma (uključuje i neprimjerene naslove i sigove)

- ometanje rada uredništva Foruma (ignoriranje upozorenja, vraćanje izbrisanih tekstova i sl.)

- korištenje klonova dok Vam bilo koji korisnički račun ima zabranjen pristup Forumu (ban) ili korištenje više korisničkih računa na način koji zbunjuje ostale korisnike (raspravljanje na istoj temi s više nickova, slaganje s vlastitim argumentima...)

- vrijeđanje sugovornika, namjerno provociranje svađe na osobnom nivou, nekonstruktivnih nacionalnih, vjerskih i sličnih sukoba (trollanje)

- objavljivanje privatnih podataka drugih forumaša

- objavljivanje privatnih poruka

- Svaki podforum može, zbog potrebe održavanja reda i mira na podforumu, imati svoja posebna, interna pravila. Molimo vas da ih pročitate (nalaze se kao top teme na svojim podforumima) i da ih se pridržavate tijekom pisanja na tim podforumima.

- Svi postovi su mišljenja njihovih autora, a ne vlasnika CNC Foruma. Oni se ne mogu smatrati odgovornima za njihov sadržaj. Uredništvo CNC Foruma radi na tome da se nedozvoljeni postovi sankcioniraju, no možda će neke postove previdjeti ili ih neće uočiti na vrijeme. Molimo Vas da imate razumijevanja, i, ako želite pomoći, slobodni ste svaki post za koji smatrate da krši pravila prijaviti moderatoru s linkom na post.

- Sami kreirate nivo anonimnosti na CNC Forum Hrvatska. Uredništvo CNC Foruma se obvezuje da će držati tajnima sve Vaše podatke koje ne želite objaviti. Jedina iznimka je policijski ili sudski nalog po kojem smo dužni dati na uvid IP adresu korisnika nad kojim je u tijeku istražni postupak.

CNC Forum Hrvatska je privatno vlasništvo tvrtke Elektron-s d.o.o. Većina uredništva CNC Foruma su volonteri koji su odabrani da rade taj posao. Oni imaju pravo brisati, promijeniti, premjestiti ili izbrisati svaki post ili temu za koju smatraju da krši pravila ili je zbog nekog drugog razloga suvišna. Vaš korisnički račun može biti promijenjen ili uklonjen s CNC Foruma ako uredništvo CNC Foruma odluči da je takva akcija opravdana. Ova se pravila mogu promijeniti u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.

- Hvala Vam na razumijevanju, Vaš CNC Forum team.
« Zadnja izmjena: Travanj 23, 2013, 08:27:00 poslijepodne Administrator »